A szőnyeg ás kárpit tisztítási technológiánk lépésekben

– Bútorok elmozgatása igény szerint
Elősprézzük a szőnyegen található régi makacs foltokat és ezáltal feloldjuk őket, megkönnyítve az eltávolításukat, kímélve így a szőnyeg és kárpit anyagát.
Nagy teljesítményű 3 motoros  angol professzionális ipari takarítógéppel dolgozunk, melybe beépített vízmelegítő (termosztátos) van, így a takarítás időtartama alatt folyamatosan forró vízzel dolgozunk! (max. 70˙C , de kényesebb felületnél a szőnyeg védelme érdekében a hőfokot csökkentjük, adott esetben kikapcsoljuk)
A többlépcsős motorrendszernek köszönhetően (135psi, azaz 9.5 Bar nyomással) a vegyszermentes ÖKO tisztítószeres vizet a tisztítandó felületbe permetezi a gép (extrakciós eljárás) és ugyanebben a pillanatban a speciális tisztítófej a szétszórt, sprézett vizet vissza is szívja ugyanakkora bar nyomással a piszkos víz tartályába. A vizet nem keringeti a gép! Tiszta,tisztítószeres víz kerül a felületre és a piszkos víz pedig külön tartályba. Ez a takarítási mechanizmus nagyjából azt jelenti, mintha mosógépben kimosnánk szőnyegét, kárpitját.
A takarítás során a felületi makacs zsíros szennyeződéseket is könnyedén el lehet távolítani, illetve a mélyből előbukkanó piszkot és egyebet (pl. állati szőr, emberi haj,… stb.) is eltávolítjuk, ezáltal a szőnyegből, kárpitból teljesen eltüntetjük a port, piszkot, atkákat, atka ürüléket, baktériumot és egyéb, a szemmel nem látható szennyeződést, allergizáló anyagokat.

Tisztítószereink

Takarításainkhoz használt szereink, szigorúan vegyszermentesek lehetnek csak, amire cégünk nagy hangsúlyt fektet, mivel a mai korban az emberek elég nagy része valamilyen allergiás tünetektől szenved, emellett a vegyszerektől esetleg a szőnyeg elveszítheti a színét, vagy azok összemosódhatnak…Angliából importált professzionális ÖKO, azaz környezetbarát tisztítószereink maximálisan megfelelnek eme kritériumnak, kíméletlen a foltokkal, kosszal, kíméletes a természethez, ez cégünk alap mottója is. Maximális hatásfok a takarításban és semmi irritáció. Ezen eljárás során a régi – ottragadt – felületaktív anyagok és egyéb szerek is eltávolításra kerülnek a takarítás során, ami akár okozhatott allergén tüneteket is. A munkánk végeztével az anyag minőségétől és vastagságától függően a teljes száradási idő a szőnyegeknek, kárpitoknak 1/3-a az általánosan megszokottnak.

 

Száradási idő télen és nyáron

A száradási idő nyáron és télen szinte ugyanaz.
Nyáron a kinyitott ablakok, a huzat, a hidegebb hónapokban, ősszel, illetve télen, pedig a fűtés gyorsítja a száradást!
A nagy teljesítményű dupla szívómotor segítségével minimálisra lehet csökkenti a száradási időt télen és nyáron is.
A száradási idő függ a kitisztítandó felületnek az anyagától, szennyezettségi szintjétől, illetve attól, hogy mennyi vizet kap a felület.
Télen-nyáron az átlagos (normális szellőztetés és szoba hőmérsékletű szobában, normál vastagságú szőnyegnél, kárpitnál) 3-6 óra elegendő a teljes száradáshoz.
Ezért nyugodtan kijelenthetjük hogy egész évben lehet és érdemes is tisztítani a szőnyeget,kárpitot.

 

 

SZŐNYEG ÉS KÁRPIT TISZTÍTÁS

Vegyszermentes tisztítás és atkamentesítés

BIO szőnyeg- és kárpittisztító technikánkkal mindig arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb hatásfokú eredményt érjük el, ezáltal egészségesebbé, a légúti betegségben szenvedőknek tünet mentesebbé tenni hétköznapjait a vegyszermentes professzionális takarításunkkal. Emellett Ön végezni tudja dolgait otthonában, a lehető legcsekélyebb zavarással próbáljuk az Ön és szomszédai életet megzavarni. Mindeközben, ha szeretné végig követni, vagy épp kíváncsi hogyan is működik ez a technológia, nyugodtan belenézhet, sőt végig is követheti az elejétől a végéig, ezáltal saját magát is meggyőzve a technológiánk hatásfokáról. Ne csak a végeredmény legyen fontos, az oda vezető út is lényeges. De természetesen az Ön döntése, hogy csak a végeredmény, vagy a munkafolyamat is érdekli. Emellett fontos többször is kihangsúlyozni, hogy nem kell napokat várni a száradásra, hanem akár a takarítás befejeztével, pár óra múlva újra élvezheti szőnyegeit, ülőgarnitúráit, de immáron teljesen felfrissítve, atka mentesítve hónapokon keresztül.
– védőszőnyegekkel dolgozunk, így semmiben nem teszünk kárt még véletlenül sem az esetleg lecseppenő vízzel
– a legmagasabb minőségű végeredményre törekszünk mindig a munkánk során, hiszen az elégedett megrendelő újra visszahív és barátainak, ismerőseinek ajánlani fog, szóval a legjobb referencia az Ön otthonában elvégzett munka és az Ön elégedettsége!
A cégnél dolgozó embereink, több éves külföldi munka tapasztalattal is rendelkeznek. Nincs olyan helyzet, vagy kérés, ami meglepné őket. A precizitás cégünknél nem elvárás, hanem alapkövetelmény, így mindig a lehető legjobb munkát adják ki a kezükből a maximálisan elégedett ügyfeleinkért. A szőnyeg tisztását az eredeti helyén végezzük, legyen az akár kényes laminált padló, parketta, márványburkolat, mi vigyázunk rá és pár óra múlva teljesen megszárad, újra használható lesz!
Szeretnénk megjegyezni, hogy a munkánk során, állandóan a lehető legjobb hatékonyságra törekszünk, ezért próbáljuk a legrövidebb idő alatt a legtökéletesebb munkát elvégezni, hogy ne zavarjuk Önt és családját a látogatásunkkal…

 

 

MATRAC TISZTÍTÁS

Vegyszermentes tisztítás és atkamentesítés

A matracok, ágyak, ágybetétek, egyszóval az alvó felületek, az egyik legjobban kitett területe a veszélynek, otthonunkban, hiszen itt töltjük a leghuzamosabb időt egyfolytában. Így nem mellékes ennek a területnek a folyamatos tisztán tartása. Hiszen nemcsak, hogy huzamosabb ideig fekszünk rajta, a felületén és a belsejében fellelhető az egészségre ártalmas „anyagokat” (poratka, atka ürüléke, pollenek, a penészgombák, vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók) a legkönnyebben alvás közben lélegezzük be, minek következtében különböző betegségek tünetei jelennek meg, mint az ekcéma, tüsszögés, hörghurut, asztma, stb.
Ez különösen nagy figyelmet kell fektetni olyan esetekben, ahol gyakori az ágyat használók számának változása (pl. hotelek, szállók, szálláshelyek) ott törvény is előírja a rendszeres matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését. Fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesebbek legyenek, ezért matractisztítási szolgáltatásunk színvonala kielégíti a hotelek, szállodák magas elvárásait is.
A technológiánk, amelyet a matrac takarításnál használunk, körülbelül 15-20 cm-es mélységig tud hatolni és teljes mértékben eltávolítani a port, atkákat és az egyéb szennyeződéseket a matrac belsejéből. Általunk javasolt matrac tisztítás gyakoriság, allergia vagy nagy igénybevétel esetén 3-4, normál esetekben pedig 6-8 havonta ajánljuk. A matracokat általában a saját helyükön, azaz az ágy kereten tisztítjuk és ha huzat van rajta, ne húzza le, mi azt is kitakarítjuk. Ezután a lehető leggyorsabb száradás érdekében a legalkalmasabb helyre helyezzük, hogy minél hamarabb használhassa ágyát.
A matrac takarítás időtartama: mérettől függően kb. 30-60 perc.
Száradási idő átlagos szobahőmérsékleten, szellőztetés mellett, vastagságtól, összetételtől függően kb. max. 6-8 óra lehet.
Szeretnénk megjegyezni, hogy a munkánk során, állandóan a lehető legjobb hatékonyságra törekszünk, ezért próbáljuk a legrövidebb idő alatt a legtökéletesebb munkát elvégezni, hogy ne zavarjuk Önt és családját a látogatásunkkal…

 

 

AUTÓKÁRPIT TISZTÍTÁS

Vegyszermentes tisztítás és atkamentesítés

Cégünk által használt technológiában, szétszerelés nélkül, hozzá tudunk férni a legeldugottabb helyekhez is, a kárpitból az öko tisztítószereinkkel a makacs foltokat, olajat, rágógumit, stb. is a legtöbbször nyomtalanul el tudjuk távolítani, amit a hagyományos takarítással lehetetlen lenne. Az autó belső kárpittisztítását az otthonánál, vagy lakása előtti parkolóban végezzük el. A gépkocsi kárpittisztításhoz csak áramvételi és vízvételi lehetőséget kérünk.
Amire különösen hangsúlyt fektetünk amellett, hogy alapos belső nedves takarítást végzünk, az többek között a vezető ülése, az ülés melletti könyöklő és az ajtókon lévő fogantyú elszennyeződése, hiszen ezek a területek, amik a legtöbbet igénybe vannak véve. A tisztítás során, függ a kárpit fajtájától is, a nagy szívó erőnek köszöntően körülbelül 10-15 centi mélységig tudunk behatolni és ezáltal egy alapos mély tisztítást végezni, így por, atka és egyéb már régóta ott lévő szennyeződéstől mentesíteni Önnek és családjának szeretett autóját, hogy maradéktalanul élvezhessék az utazás örömeit, immáron tiszta kárpittal és nem utolsósorban friss levegővel. Mivel a legtöbbet használt terület természetesen a vezető ülése, így munkánkat mindig ott kezdjük, így nem ritka, hogy munkánk befejeztével már újra használható, meg is száradt az ülés kárpitja.

 

Az autó belső tisztítás várható időtartama:
– alaptisztítás (ülések, ajtók, szőnyegezés, csomagtartó, kalaptartó): kb. 1-2 óra
Száradási idő: normál hőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett max. 3-8 óra.

 

ÖKO tisztítószerünk tanusítványa