Több éves szakmai tapasztalattal és ipari gépparkunkkal vállaljuk mozik, színházak, szállodák, konferencia termek, művelődési házak, könyvtárak, fitness termek, irodaházak, óvodák szőnyeges, padlószőnyeges, kemény borítású felületeinek speciális tisztítását, illetve kárpitozott székek, bútorok és irodai székek takarítását.

Ezekben a sűrűn látogatott intézményekben a szőnyegek, kárpitok és kemény burkolatok extra igénybevételt kapnak napról-napra. Az intenzíven igénybe vett szőnyegek, kárpitok felületei erősen koszolódnak, és gyakran esnek a foltok áldozatául. Gyakran kellemetlen szagúak, és az elszaporodott poratkák ürüléke miatt allergiás reakcióktól szenvedünk.

Hatékony mélytisztítási technológiáinkkal átmossuk, portalanítjuk, zsírtalanítjuk és atkamentesítjük a tisztítandó felületeket. Folteltávolítóval eltávolítjuk a legkülönfélébb foltokat, rágógumikat. Igény esetén fertőtlenítjük is szőnyegeit, kárpitjait, hogy többé ne okozzanak kellemetlenségeket a szagok és az allergiás reakciók.

 

Szőnyeg, padlószőnyeg, kárpitozott székek, bútorok és “zajfogó” kárpitozott falak tisztítási folyamata:

Forró vizes mélytisztítást végzünk, úgynevezett extrakciós eljárással vagyis fúvókákon keresztül magasnyomással juttatjuk a tisztítandó felületre a tisztítószeres forró vizet. Ehhez professzionális ipari takarítógépünket használjuk, speciális adaptereivel.

Ezzel a munkafolyamattal átmossuk, portalanítjuk, zsírtalanítjuk és atka mentesítjük a tisztítandó felületeket. Különösen figyelünk az erősen igénybe vett területek (közlekedők frekventált területeire, székek karfáira) átmosására. 

Környezetbarát tisztítószereket használunk, de külön megegyezéssel az erősen szennyezett területeken vegyszeres tisztítást is vállalunk.

 

Kemény borítású felületek tisztítási folyamata:

Tárcsás súroló géppel átmossuk (polírozó technológiához hasonlítható ez a munkafolyamat) és fellazítjuk a makacs, ragadós szennyeződéseket. Ezt követően erős porszívó gépünkkel távolítjuk el a piszkos vizet a felületről.  Ezt a gépet erősen szennyezett padlószőnyegen is használjuk igény szerint.

 

Száradási idő:

A nagy teljesítményű dupla szívómotoros gépünk segítségével minimálisra csökkentjük a száradási időt télen és nyáron. A tisztítás után kéznedves marad a tisztított felület, ami valóban néhány óra alatt megszárad. A száradási idő függ a kitisztítandó felületnek az anyagától, szennyezettségi szintjétől, illetve attól, hogy mennyi vizet használunk. Igény szerint hőbefúvókat is alkalmazunk a gyorsabb száradás érdekében.

 

Munkavégzés ideje:

Frekventált vagyis sűrűn látogatott helyeken a takarítást éjszaka, hétvégén vagy ünnepnapokon végezzük. A zavartalan működés, nyitva tartás miatt minden esetben a megrendeléshez igazodunk.

Nem kell megváltoztatni a nyitva tartást, nem kell szüneteltetni az ügyfélfogadást, nem kell felfüggeszteni a film vetítést. Az óvodák, iskolák is folyamatosan tudják fogadni a gyerekeket.