A matracom penészes lett, dohos szaga van, ki tudják ezt is tisztítani?
A matracok helytelen tárolása és használata során keletkező dohosodást nehezen lehet takarítani, így nem tudunk garanciát vállalni a dohos szag teljes megszüntetésére. A tisztítás után javasoljuk páramentesítő használatát, ellenkező esetben rövid időn belül visszatérhet újra penész ill. dohos szag.
Mindenfajta matracot tudnak tisztítani, a rugósat vagy a kókuszbetétest is?
Károsodás nélkül és tökéletes eredménnyel tudjuk tisztítani a legextrább ágybetéteteket is, így a memóriahabos, gyapjú borítású, belső elektromos fűtésű matracokat is.
Milyen időszakban érdemes a matracot tisztítani?
Konkrétan nincs legmegfelelőbb időszak matractakarításhoz, a megrendelő igényeinek megfelelően bármikor el tudjuk végezni a teljes (kétoldali) tisztítást. 6-8 óra száradási idővel kell számolni (nyári időben ez felére csökkenhet), így ha az esti órákban végezzük a tisztítást, akkor aznap este nem biztos hogy használatba tudja venni a matracát.
Különböző foltok, mint vizelet, vér és izzadtságfoltok...stb is vannak a matracon, ezeket is el tudják távolítani?
Ez mindig a foltoktól függ, milyen intenzív és mikor keletkezett  és mióta vannak a huzaton. Természetesen a tőlünk telhető legjobbat megtesszük a takarítás során.
Az autó belső tisztítása során nem károsodhat, sérülhet bármilyen elektronika vagy ülésfűtés?
Mindig nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra és hogy semmiben se okozzunk kárt a munkánk során.
Mennyi idő alatt szárad meg a szőnyeg, kárpitozott bútor, ülőgarnitúra?
Melegebb hónapokban (tavasszal, nyáron) Bio kárpittisztásunk után a várható száradási idő szobahőmérsékleten (kb. 20 °C) és megfelelő szellőzés mellett: normál bútorkárpitnál max. 4-6 óra, textilbőr kárpit esetében max. 6-8 óra. A hidegebb hónapokban, ősszel illetve télen szinte semmivel sem hosszabbodik a száradási idő, hiszen ebben az időszakban a fűtés gyorsítja a száradást! Ezért nyugodtan kijelenthetjük hogy egész évben lehet és érdemes is tisztítani a szőnyeget,kárpitot.
Munkájuk során nem tesznek kárt a különböző padló borításban?
A kárpittisztítás során mindig nagyon ügyelünk a padlóra, ezért védőszőnyeget használva óvjuk meg a karcolódástól, víztől.
Minden foltot el tudnak távolítani a szőnyegből, kárpitozott bútorból?
Kárpittisztító munkánkra igényesek vagyunk és mindig a tökéletes eredményre törekszünk. Sikerességünk függ a  folt korától, méretétől, fajtájától. Korszerű folteltávolítókat használunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön elégedett legyen munkánkkal!
Az ország minden részébe elérhetőek?
Mobilak vagyunk a kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, hiszen a helyszínen végezzük a munkát. A szolgáltatásunkat már öt megyében is igénybe veheti:Pest megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Bács-Kiskun megye, Békés megye,Csongrád megye. Egyéb megyéknél vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kényes padlózaton, pl. laminált padlón a nedves szőnyegtisztítás alkalmazható-e?
Igen, mert a szőnyegtisztítás során a szőnyegeket nem nedvesítjük át, ezért BÁRMILYEN padlózaton (laminált padló, parketta, márvány, mészkő, stb.) el tudjuk végezni a tisztítási munkát! A tisztítandó szőnyegeket el sem kell mozdítania a helyéről.
Mennyi a száradási idő szőnyeg, kárpitozott ülőgarnitúra, matrac, autó belső esetén?
A száradási idő néhány óra, de maximum 6-8 órát vesz igénybe, persze ez függ a takarítandó felület anyagától, vastagságától, szennyezettségi fokától (piszkosabb felületre több vizet kell használnunk). Nyáron ez természetesen gyorsabb, de ha a hűvösebb hónapokban is tudunk biztosítani szellőzést, fel gyorsul a száradási idő.
A szőnyegtisztítás során használt melegvíztől nem károsodik a szőnyeg?
Az erős normál műszálas szőnyegek nem sérülnek a maximum 70 fokos víztől sem. Az egyéb kényes anyag, mint például a gyapjú, selyem és egyéb fokozottan kényes darabok esetében a vizet kevésbé melegítjük fel, lentebb állítjuk a beépített vízmelegítőt.
Áraik tartalmazzák az Áfá-t?
Igen tartalmazzák és emellett a bútormozgatást, foltok eltávolítását és a szagtalanítást is.
Az összes állati (macska és kutya) szőrt el tudják távolítani a szőnyegből?
A szőnyeg típusától függ és a szőr mennyiségétől. Természetesen mi mindig a legjobb munkára törekszünk.
Ki tudják takarítani a macska/kutya pisit/kakit a szőnyegből?
Mivel erős savas kémhatású mind a vizelet, mind az állati széklet, így ha azonnal nincs orvosolva a probléma (a baleset után közvetlenül meleg vízzel kell felhígítani a foltot), akkor kimarhatja a szőnyeg felületét. Természetesen ki tudjuk takarítani, de ha már régebbi és az előbb említett öblítés nem történt meg, akkor sajnos sok esetben nyomot hagy a pisi és a kaki is.
Milyen fajta szert, sampont használnak a szőnyegtakarításhoz? Vegyszereket alkalmaznak a takarítás során?
Mi csak környezetbarát és Öko termékeket használunk kizárólag, ami nem tartalmaz vegyi anyagokat, így nem tudja kimarni, vagy kiégetni a szőnyeget.
Mikor lehet újra használni a szőnyeget?
A takarítás befejeztével egyből használatba lehet venni a szőnyegeket, csak nedves lesz.
Mit jelent a nedves szőnyegtakarítás és hogyan takarítjátok a szőnyeget?
Professzionális szőnyegtakarító gépet használunk, ami 70 fokos vízzel dolgozik, ami nagyjából azt jelentené, mintha kimosnánk szőnyegét a mosógépben. Emellett csak környezetbarát és Öko termékeket használunk tisztításkor.
Lakásokon, házakon kívül cégek, irodák szőnyegtakarítását is vállalják?
Igen. Többek között ezeken a helyeken is vállalunk munkákat: cégek, vállalatok, irodák, bemutató termek, idősek otthona, bankok, kocsmák, kondi termek, iskolák, kollégiumok, mozi termek, színház termek…stb.
A teljes háztakarításába beletartozik az ülőgarnitúrák és matracok takarítása is?
A teljes ház takarításában a házban található összes fix padlószőnyeg beletartozik, szoba mérettől függetlenül. A kis szőnyeget, ülőgarnitúrát, matracot felárral számítjuk fel.
El kell mozgatni a bútorokat mielőtt elkezdenék a takarítást?
Nem kell, mivel az áraink tartalmazzák az igény szerinti bútor mozgatást is.
Nedves takarítást megelőzően, mielőtt kiérkeznének,fel kell porszívóznom?
Nem kell felporszívózni a nedves takarítás előtt, hiszen a takarítógépünk elvégzi azt.

További kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, állunk rendelkezésedre