Vállalkozásunk 7 éve indult Londonban, de 2015 óta Magyarországon is megkezdtük tevékenységünket. Ez idáig több ezer elégedett ügyfelet és megrendelést hagytunk magunk mögött.
A jelenlegi leghatásosabb tisztítási technikával dolgozunk. A szőnyegpadlók és a kárpitozott bútorok esetében egyaránt, mélytisztítástos eljárással történik
A lakossági megrendelések mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a közületi illetve céges megrendelésekre. Éppen ezért gépparkunkat bővítettük tárcsás súrológéppel, speciális folteltávolító géppel. Szakértelmünkkel és gépeinkkel vállaljuk fitness termek, művelődési házak, mozik, könyvtárak, színházak, iskolák, óvodák és önkormányzatok szőnyeg, kárpit és kemény borítású padlózatának tisztítását. 
Lakossági és céges megrendelőink jelentős többségétől rendszeres visszahívást kapunk, szerződéses megbízóink száma pedig évről-évre növekszik.
Székhelyünk Csongrád, ezért fő “mozgási területünk” Csongrád, Bács-Kiskun, Békés, Jász-Nagykun és Pest megye, de az ország egész területén elérhetőek vagyunk egyedi megegyezés szerint.

 

Céljaink:

Maximumot kihozni a lehetetlenből!

Maximális tisztaság minimális áron!

A legjobb és legrugalmasabb ügyfél centrikus szolgáltatásnyújtás!